Mijn pakket staat onterecht gemarkeerd als bezorgd

Staat er op de track-en-trace pagina dat het pakketje bezorgd is maar heb jij niets ontvangen? Zegt PostNL of Cycloon dat je bestelling is afgeleverd, maar ligt er niks in de bus? 🙄

Dit kan je helpen!

Bezorgd maar niet Bezorgd

Als de postvervoerder beweert dat het pakket is bezorgd, maar het is helemaal niet bezorgd, snappen wij heel goed dat jij bezorgd bent.

Hopelijk kunnen we wat zorgen wegnemen. In onze ervaring gebeurt het namelijk regelmatig dat de koerier alvast aanvinkt dat het pakket bezorgd is, terwijl het eigenlijk net niet gelukt is binnen de tijd. In veel gevallen lost dit probleem zich vanzelf op en wordt het pakket in de dagen erop alsnog bezorgd.

Buren en Afhaalpunten

Het gebeurt ook regelmatig dat een pakketje bezorgd wordt bij de buren (of de buren van de buren) of bij een afhaalpunt zonder dat er een briefje in jouw brievenbus is gedaan.

Check dus zeker even in de buurt whatsapp of bij je dichstbijzijnde afhaalpunt of je pakketje niet toevallig daar rondhangt.

Onderzoek na 7 dagen

De eerste 7 dagen kunnen we helaas niks anders voor je betekenen dan je vragen nog even geduld te hebben.

Als je 7 dagen na de "bezorging" nog steeds niks hebt ontvangen en je buren al helemaal gek van je worden, laat het ons dan vooral weten.

Dan starten we een onderzoek bij de vervoerder om aan de hand van GPS-locaties van de bezorger te achterhalen waar je pakketje is bezorgd. Geen zorgen, we gaan er linksom of rechtsom in ieder geval voor zorgen dat jij niet de dupe wordt van deze situatie.

Bedankt

We snappen hoe vervelend het is om langer op je pakketje te moeten wachten, dus we willen je graag bedanken voor je geduld.

Wij duimen met je mee dat de bezorger alsnog zo snel mogelijk voor de deur staat met jouw video game pareltjes. 🙏

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock