Waar blijft mijn pakketje

Als je bij ons op werkdagen voor 18:00 bestelt, verzenden we het pakket nog dezelfde dag. Beloofd. Beloftes zijn bij ons heilig, dus die komen we na. Altijd.

Afhankelijk

Als we later groot zijn, zouden we het liefste zelf op het fietsje het hele land doorcrossen om de pakketjes bij je af te leveren, maar daar zijn we helaas nog nét te klein voor. 😉

Tot die tijd zijn we afhankelijk van de grote postbedrijven en doen we bewust geen beloftes over wanneer je bestelling precies bij jou aankomt.

Verwachte levertijd

Normaal gesproken is de levertijd binnen Nederland 1 werkdag en naar België 2-3 werkdagen.

In drukke periodes, bijvoorbeeld vanaf Black Friday tot de Kerst hebben de postbedrijven het enorm druk en is dit lang niet altijd haalbaar. De kans is dan ook groot dat je pakket er één of meerdere dagen langer over doet.

Houdt hier dus alsjeblieft rekening mee en bestel op tijd. Het laatste wat we willen is dat er straks een lege schoen 👞 of kale kerstboom 🌲 in de woonkamer staat, omdat je cadeautje te laat is aangekomen.

Post Vervoerders

We werken met PostNL, DHL en Fietskoeriers en kiezen de vervoerder die op dat moment de meest betrouwbare leveringen aanbiedt. In de verzendbevestiging staat met welke vervoerder jouw pakketje is verstuurd en daar kun je ook de track-en-trace code terugvinden.

Track en Trace

Jullie pakketten worden bij ons opgehaald en vervolgens naar een depot of sorteercentrum van de betreffen de postvervoerder gebracht.

In het depot wordt je pakketje voor het eerst gescand door het postbedrijf en zie je vaak op de track en trace pagina een verwachte aankomsttijd.

Als het heel erg druk is, kan het zijn dat niet alle pakketten die bij ons worden opgehaald dezelfde dag (of nacht) nog een scan krijgen bij de vervoerder. In dat geval ziet de track en trace er bijvoorbeeld zo uit

Maak je geen zorgen, de zending is dan al wel verzonden, maar omdat het pakket nog geen scan heeft gehad "weet" het systeem van PostNL (of een andere vervoerder) het dan nog niet.

Zodra je pakket gescand wordt, krijgt de track-en-trace pagina een update.

Dankjewel

Dankjewel voor je begrip. We hopen met je mee dat jouw pakketje snel bij je op de deurmat ligt.


Vraagje! Heeft dit artikel je vraag beantwoord?

Heel kort en anoniem, welke informatie mis je?

dankjewel voor je feedback


terug naar helpcenter

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock