3x3 Eyes: Kyuusei Koushu S | levelseven

3x3 Eyes: Kyuusei Koushu S

Sega Saturn Games

3x3 Eyes: Kyuusei Koushu S | levelseven

12.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Beschrijving

Onze Sega Saturn Games

Al onze Sega Saturn games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van 3x3 Eyes: Kyuusei Koushu S gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van Sega Saturn games zijn van hard plastic en dus erg fragiel. Die kunnen door de jaren heen wat deukjes opgelopen hebben. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van 3x3 Eyes: Kyuusei Koushu S voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE

Alle Sega Saturn games worden standaard geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

We kunnen niet garanderen dat de handleiding er altijd bij zit.

Hecht jij veel waarde aan de handleiding? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen games inclusief handleiding wilt. Zijn er geen exemplaren van 3x3 Eyes: Kyuusei Koushu S met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug.


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is 3x3 Eyes: Kyuusei Koushu S een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


3x3 Eyes: Kyuusei Koushu S SPELEN OP MEERDERE CONSOLES

3x3 Eyes: Kyuusei Koushu S is uitgebracht voor de Sega Saturn en kan alleen afgespeeld worden op de Sega Saturn consoles.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische Sega game kan spelen:

  • Sega Master System I
  • Sega Master System II
  • Sega Mega Drive I
  • Sega Mega Drive II
  • Sega Saturn
  • Sega DreamcastCONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR 3x3 Eyes: Kyuusei Koushu S

Om 3x3 Eyes: Kyuusei Koushu S te kunnen spelen heb je een controller en misschien wel een accessoire nodig. Check hier ons aanbod in controllers en accessoires voor de Sega Saturn.

Reviews over 3x3 Eyes: Kyuusei Koushu S

Nog geen product reviews helaas. Check anders alle reviews van ons bedrijf ».

Schrijf review
verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock