Snel leveren en Probleemloos Retourneren

Mocht je onverhoopt toch niet zo happy zijn met je bestelling, is dat geen probleem. 👌

Je kunt het binnen 30 dagen probleemloos retour melden. Hierna heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug op te sturen of langs te brengen.


Levertijden rond de feestdagen

Ook rond de feestdagen worden alle bestellingen op werkdagen voor 18:00 dezelfde dag nog verzonden. Beloofd. 🤝

Houdt er wel rekening mee dat de postbedrijven het erg druk hebben en de levertijd soms langer is dan één dag. Je krijgt een tracking code om je pakketje te volgen!


Extra lang retourneren rond de feestdagen

Rondom de feestdagen heb je standaard een dubbel zo lange retourtermijn van 60 dagen. 🙏

De dubbele retourtermijn geldt voor alle bestellingen tussen maandag 27 november en zondag 24 december.

Dus duurt het wat langer voordat je het cadeautje kunt uitproberen. 🎄 Of - we kunnen het ons haast niet voorstellen 😉 - valt je goedbedoelde cadeau toch niet zo in de smaak, je hebt alle tijd om het om te ruilen of te retourneren!


Als je geen gekke dingen met de producten hebt gedaan, krijg je dan een vervangend product toegestuurd of boeken we het aankoopbedrag terug. Jij kiest uiteraard. We verwerken de retouren meestal binnen 72 uur na ontvangst, in ieder geval binnen 7 dagen.

Geld terug? Dan staat het volledige aankoopbedrag uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van je retour weer terug op je rekening. Als je de volledige bestelling retourneert, krijg je ook de eventuele verzendkosten die je betaalt hebt bij de bestelling terug.

Retourlabel

Je kunt van ons een PostNL verzendlabel krijgen om je retour te verzenden.

In deze gevallen is het retourlabel voor jou gratis:

  • Als de retour komt omdat wij een foutje hebben gemaakt (bijvoorbeeld een verkeerd product opgestuurd of te late levering).
  • Als je als oplossing een ander product wilt, ongeacht de reden voor retour.

Als je het om een andere reden wilt retourneren en je als oplossing je geld terug wilt, mag je alsnog het verzendlabel gebruiken. In dat geval verrekenen we €4.95 met je met de terugbetaling en delen we zo de kosten.

Je kunt het pakket ook op je eigen manier verzenden (bijv. omdat je geen printer hebt, er geen PostNL punt in de buurt is, enz.) of langs brengen. In dat geval heb je het verzendlabel niet nodig.

Zelf je retour aanmaken

Je kunt heel gemakkelijk zelf je retour aanmaken in 3 stappen. Benieuwd hoe?

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock