Bishoujo Senshi Sailor Moon SuperS: Shin Shuyaku Soudatsusen | Sega Saturn Games | RetroSegaKopen.nl

Bishoujo Senshi Sailor Moon SuperS: Shin Shuyaku Soudatsusen

Sega Saturn Games

Bishoujo Senshi Sailor Moon SuperS: Shin Shuyaku Soudatsusen | Sega Saturn Games | RetroSegaKopen.nl

12.95

niet leverbaar

we kunnen je een mailtje sturen
als het product weer leverbaar is
|

Beschrijving

Onze Sega Saturn Games

Al onze Sega Saturn games zijn afkomstig van een ander baasje. Dat betekent dat ook dit exemplaar van Bishoujo Senshi Sailor Moon SuperS: Shin Shuyaku Soudatsusen gebruikssporen kan bevatten. De hoesjes van Sega Saturn games zijn van hard plastic en dus erg fragiel. Die kunnen door de jaren heen wat deukjes opgelopen hebben. Karakter noemen we dat. 🤓

De game CD zelf werkt uiteraard gewoon goed, maar kan ook licht bekrast zijn. Liever een volledig krasvrije disc ontvangen? Als je de optie gepolijste disc aanvinkt, maakt jouw exemplaar van Bishoujo Senshi Sailor Moon SuperS: Shin Shuyaku Soudatsusen voor een kleine extra vergoeding nog een extra ritje in onze polijstmachine. 😍


ORIGINEEL HOESJE

Alle Sega Saturn games worden standaard geleverd met het originele hoesje met daarin het originele artwork (het papiertje in het hoesje).

We kunnen niet garanderen dat de handleiding er altijd bij zit.

Hecht jij veel waarde aan de handleiding? Plaats dan een opmerking bij je bestelling (via de orderbevestiging-mail) dat je alleen games inclusief handleiding wilt. Zijn er geen exemplaren van Bishoujo Senshi Sailor Moon SuperS: Shin Shuyaku Soudatsusen met handleiding voorradig? Dan boeken we het bedrag weer terug.


REGIO EN TAAL

Tenzij anders vermeld is Bishoujo Senshi Sailor Moon SuperS: Shin Shuyaku Soudatsusen een Europese PAL versie en speelbaar in het Engels en/of Nederlands.

Mocht dit niet zo zijn, staat er altijd NTSC (voor Amerikaanse games) of bijvoorbeeld German, French, of Spanish (voor anderstalige games) in de naam van het product.


Bishoujo Senshi Sailor Moon SuperS: Shin Shuyaku Soudatsusen SPELEN OP MEERDERE CONSOLES

Bishoujo Senshi Sailor Moon SuperS: Shin Shuyaku Soudatsusen is uitgebracht voor de Sega Saturn en kan alleen afgespeeld worden op de Sega Saturn consoles.

Hieronder zie je met een met welke consoles jij deze epische Sega game kan spelen:

  • Sega Master System I
  • Sega Master System II
  • Sega Mega Drive I
  • Sega Mega Drive II
  • Sega Saturn
  • Sega DreamcastCONTROLLERS EN ACCESSOIRES VOOR Bishoujo Senshi Sailor Moon SuperS: Shin Shuyaku Soudatsusen

Om Bishoujo Senshi Sailor Moon SuperS: Shin Shuyaku Soudatsusen te kunnen spelen heb je een controller en misschien wel een accessoire nodig. Check hier ons aanbod in controllers en accessoires voor de Sega Saturn.

Reviews over Bishoujo Senshi Sailor Moon SuperS: Shin Shuyaku Soudatsusen

Nog geen product reviews helaas. Check anders alle reviews van ons bedrijf ».

Schrijf review
verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock